Swojego soniaka mam gdzieś 2 miechy. Narazie sprawuje sie dobrze. Po jakimś czasie, wiadomo, slider zaczyna latać (kupiłem używanego). Aparat nie jest taki znowu tragiczny, po zmianie sterowników jest nieco lepiej. Wi-Fi jest niezłe. Wyświetlacz duży i czytelny. Bardzo przydatne jak dla mnie jest wejście na jacka. Nie musze słuchać tylko na standardowych sony ericssonowych, wtykam słuchawony jakie tylko chce. Latarka ostro **** po oczach, co jest oczywiście plusem. GPS,hmmm, mimo że często z niego raczej nie korzystam, dobrze sobie radzi z takimi aplikacjami jak WeTravel itp. Nie jest super głośny, co nie znaczy że jest cichy, ale dźwięk jest wyraźny. Motion sensor jest też dosyć ciekawym zastosowaniem jak np. w grach, albo aplikacjach, czy SWF. Skoro już jestem przy aplikacjach. Standardowe są interesujące np. krokomierz, czy granie intrumentami, albo nagranie swojego głosu i potem przekształcenie go jak by mówił robot, od tyłu i inne. Ogólny interfejs menu moim zdaniem jest świetny, co dopiero po przeróbkach. Zmieniłem w nim wiele grafik, przy czym jest jeszcze bardziej atrakcyjny. Design komórki na pewno lepszy od C905, ładny, schludny telefon. Filmy kręci w dość dobrej jakości jak na telefon, w formacie mp4. Wygodnie trzyma się w dłoni i pisze sms'y. Jestem z niego narazie bardzo zadowolony. Myśle, że to by było na tyle krótkiej opowiastki na temat mojego W995. Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez Xanadu 2010-07-30, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 3 Diamenty: 0 Poziom konta: 0 Skąd: Polska
Wysłany: 2010-08-09, 15:19
popieram Madonna19 ale to akurat problem nie tylko tego modelu . Fom jest według mnie najlepszym telefonem, który nie jest telefonem dotykowym i najlepszym sony ericssonem
Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 8 Diamenty: 0 Poziom konta: 0 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-08-28, 11:44
Daję 8/10 ponieważ boję się o klawisze, a szczególnie dziwnie stukającą "9" Oraz luzowanie slidera... Nie zdziwię się jak będą pojawiały się problemy z taśmą ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum