A mnie bez urazy denerwuje ta blokada dodawania linków. Bez przesady... człowiek chce dodać linki, a tu trzeba 5 dni czekać... Wg. mnie to jest niepotrzebne. Jeśli ktoś by spamował itp. to dać mu bana i spokój, a nie... Poza tym trzeba uzbierać ponad 7 postów. Myślę, że nie tylko mnie to denerwuje. (Ja przynajmniej mam już 8 i mogę CHYBA dodać) ;/
Owa blokadę mogę zmniejszyć, lecz jej nie usunę, jest to bardzo dobra opcja przed spam botami, tym bardziej, że rejestracje dość łatwo obejść, a ani ja ani Wy nie chcecie tutaj gratisowego spamu z zawirusowanymi erotycznymi stronami.
_________________ Trzy znane słowa na całym świecie:
Made in China
No to w takim razie mam pytanko do Pana Administratora.
Jaką szkołę skończył i czy lubi uczyć się?
Od ilu lat, bądź miesięcy zajmuje się że tak powiem branżą telefonów komórkowych?
Jaki telefon posiadasz?
Czy poza telefonami interesujesz się czymś jeszcze?
Zadaje te pytania, bo chciałbym wiedzieć jeśli się nie dowiem oczywiście nic się nie stanie
No to w takim razie mam pytanko do Pana Administratora.
Jaką szkołę skończył i czy lubi uczyć się?
Od ilu lat, bądź miesięcy zajmuje się że tak powiem branżą telefonów komórkowych?
Jaki telefon posiadasz?
Czy poza telefonami interesujesz się czymś jeszcze?
Zadaje te pytania, bo chciałbym wiedzieć jeśli się nie dowiem oczywiście nic się nie stanie
1. No cóż, brak mi tylko studiów ;), a uczyć się lubię, aczkolwiek zależy czego ;)
2. Starając się zrozumieć co autor ma na myśli odpowiem tak; nie bawiłem się w modyfikacje tel. - przez tyle lat co je mam, ani jeden nie był modyfikowany, co nie znaczy, że zajdę do sklepu i mi wcisnął chłam - a prowadzenie projektów ala 'forum' nie musi się wiązać ze zbyt ogromną wiedzą np. w temacie telefonów - a widać co udało mi się zrobić, z niezbyt wielką wiedza o telefonach ;)
3. Aktualnie na stanie w995 - zainspirował mnie właśnie ten telefon do utworzenia forum.
4. Poza "telefonami" tak, prowadzenie audycji na eterze, muzyka oraz kobiety :mrgreen:
Poza tym, ja będę zadowolony, kiedy to użytkownicy utworzą sobie forum, uzupełnią treści, ja mogę nakierować na dobrą drogę, odrobinę pomóc, wynagrodzić.. a w prawdzie to wszyscy tworzymy to forum, ja jedynie nadzoruje drogę techniczną :)
Made in China
Ostatnio zmieniony przez Xanadu 2010-07-30, 03:17, w całości zmieniany 1 raz
Heh, no to ciekawie :) a jaką dokładniej szkołę ukończyłeś
Ja narazie mało uczęszczam na tym forum, bo mam SE W910i- i tuninguję go ostro i coraz bardziej się na tym znam ale mam zamiar zakupić tego właśnie cudownego foniacza
Heh, no to ciekawie :) a jaką dokładniej szkołę ukończyłeś
Ja narazie mało uczęszczam na tym forum, bo mam SE W910i- i tuninguję go ostro i coraz bardziej się na tym znam ale mam zamiar zakupić tego właśnie cudownego foniacza
Czy to coś tutaj wniesie ? Co za różnica, czy wpiszę studia czy podstawówkę ? bo moim zdaniem nic.
Made in China
Wiek: 18 Dołączył: 04 Sie 2010 Posty: 4 Diamenty: 0 Poziom konta: 0 Skąd: głogów
Wysłany: 2010-08-04, 17:18
A ja mam pytanie odnosnie prosperowanai tego forum w przyszlosci. :) Czy planowane sa jakies zmiany/dodatki? :) Pytam z czystej ciekawosci. Dziekuje za odpowiedz.
A ja mam pytanie odnosnie prosperowanai tego forum w przyszlosci. :) Czy planowane sa jakies zmiany/dodatki? :) Pytam z czystej ciekawosci. Dziekuje za odpowiedz.
Na pewno tak, w niedalekiej przyszłości ma wejść nowa wersja forum, jeżeli będzie spełniała wymogi to zostanie wprowadzona.
Samych dodatków jest od groma, zerknij w Newsach "Aktualizacje". - to jest lista, rzeczy zrobionych.
Made in China
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum